top of page

Bob Odenkirk'ü hiç böyle görmediniz


Başrolünde Bob Odenkirk'ü izleyeceğimiz Nobody'den bir tanıtım filmimiz oldu.


Breaking Bad'de hayat verdiği Saul Goodman alterego'lu Jimmy McGill karakterini yan hikayesi çekilecek kadar büyütüp üzerine beş sezonluk bir dizi yaratmayı başaran Bob Odenkirk bu sefer karşımıza aksiyon gerilim türünde bir filmle geliyor.


Bir grup erkek tarafından taciz edilen bir kadına yardım etmek için olaya müdahil olan Hutch Mansell'in kendini bir uyuşturucu baronunun hedefinde bulduğu hikaye John Wick serisinin de yaratıcı isimlerinden biri olan Derek Kolstad imzası taşıyor. Sevdiklerinin de tehlike altında olduğunu gören Mansell'in sakin yapısının altından bambaşka bir karakter çıkıyor ve olay örgüsü şekillenmeye başlıyor. Filmografisinde John Wick gibi her karesinde üç beş aksiyonun yer alan bir filme sahip olan Kolstad Nobody'de elini korkak alıştırmamışa benziyor.


Film sinemaseverlere yeni ve farklı bir öneri olarak kan, ter, gözyaşı ve şiddet sarmalının içinde bir Odenkirk sunuyor. Aktöre filmde Connie Nielsen, Colin Salmon ve Christopher Lloyd ve Aleksey Serebryakov gibi isimler eşlik ediyor.


Comentarios


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page