top of page

Bir Guy Ritchie filmi...


Yaştan mıdır bilinmez ama afişinde Hugh Grant'e rastladığımız filmlere kanımız bir başka ısınıyor. Yıllanmış şarap gibi her geçen gün daha da kendine hayran bırakan Grant bu sefer bir Guy Ritchie filmiyle karşımızda.


Aksiyon denince nefesimizi tutarak izlediğimiz sahnelerin baş yönetmeni diyebileceğimiz Ritchie başrolü Jason Statham'a emanet ettiği Operation Fortune: Ruse de Guerre ile bir kez daha kavga dövüş bir senaryoyu beyaz perdeye aktarıyor.


Hikaye özetle klasik dünyayı kurtaran adam hikayesi. Dünya düzenini bozmakla tehdit eden ölümcül bir silah teknolojisini engellemek için MI6 ajanı Orson Fortune ve operasyon ekibi kendilerine yardımcı olması için Hollywood'dan ünlü bir isimi işe alıyor.


21 Ocak'a tarihlenen yapımda Grant ve Statham'a Aubrey Plaza, Lourdes Faberes, Cary Elwes, Josh Hartnett ve Azami Beesley eşlik ediyor. Wrath of Man ve The Gentlemen'ın yapımcsı Ivan Atkinson ile bu iki filmin senaristi Marn Davies'in birlikte kaleme aldığı ve çekimlerinin bir kısmı da Türkiye'de çekilen Operation Fortune: Ruse de Guerre'nin ülkemizdeki gösterim tarihi ise bilinmiyor.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page