top of page

Atmos x Staple x New Balance


Bugüne kadar ünlü spor markalarıyla bir araya gelerek baştan çıkarıcı koleksiyonlara imza atan, çoğunlukla da "sneaker" tasarımlarıyla sokak modasını takip edenlerin aklını başından alan modellere imza atan Atmos ve Staple Design bu sefer X Racer Utility için New Balance ile işbirliğine gitti.


Genellikle ikilileri görmeye alıştığımız işbirliklerinde bir üçlü görmek bizleri şaşırtmadı desek yalan olur. Üç kafadan çıkan sesle tasarım süreci ne kadar yoğun ve uzun geçti bilemiyoruz ama X Racer Utility görünümüne sıkı sıkıya bağlı kalan bu yeni yorum ailenin çıkış noktası olan arazi şartlarına uyum konusunda da öncekilerinden geri kalmıyor. İşbirliğini vurgulayan Tokyo'nun kargalarını, Staple'ın güvercinini sembolize eden nakışlarla New Balance'ın N logosunu gördüğümüz versiyon X Racer Utility ürün ailesine Bodega ile birlikte tasarlanan modele nispet yapabilecek güzellikte.


İşbirliği bununla da kalmıyor. X Racer Utility tişört ve "hoodie" içeren bir koleksiyonun tamamlayıcı olarak 24 Kasım'da satışa çıkıyor.


Commentaires


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page