top of page

Atmos x New Balance / M2002RAT


Farklı giyim markaları ile yaptığı işbirlikleriyle sıkça karşımıza çıkan Atmos daha önce bir çok kez bir araya geldiği New Balance ile bir kez daha buluştu.


Farklılık yaratma adına hayatın bambaşka köşelerinde ilham arayan Atmos ve New Balance tasarımcıları bu sefer oldukça sıradışı, hatta beklenmedik, bir yerde bulmuşlar aradıkları ilhamı. Şibuya şehrinin fareleri ve onlara ev sahipliği yapan kanalizasyonlardan esinlenen tasarımcılar gri ve mavinin ağırlıklı olarak kullanıldığı bir modele imza atmışlar.


2010 yılında hayatımıza giren 2002 silüetinin reprodüksiyonu 2002R'ı yorumlayan tasarımcılar M2002RAT adını verdikleri modeli ortaya çıkarmışlar. Nubuk deri üzerine bir farenin ayak izlerini taklit eden deseniyle bizi kendine çeken M2002RAT doğal deriden Harako malzemesinden üretilmiş. Burun ve bileği saran yüzeylerdeki file malzemenin yanı sıra yer yer kullanılan pürüzsüz deri ile katmanlı yapısını gözüme sokmaktan çekinmeyen model hareketli geçişlerine rağmen kullanılan renk ve tonlarla sakinliğini de koruyor.


M2002RAT 28 Mayıs'ta Atmos Japan ve New Balance mağazalarının yanı sıra Atmos Kore'de satışa çıkacak.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page