top of page

Asics x Affix


Kendileri sokak giyimi kollektifi olarak tanımlayan Londra merkezli Affix Asics'in Novablast siluetine kendi dokunuşunu eklemiş.


Asics'in performans odaklı modellerinden biri olan ve hafifliği ile ön plana çıkan Novablast Affix'in fonksiyon öncelikli faydacı anlayışıyla tekrar yorumlanmış. Asics'in özellikle trambolin etkisine sahip taban yapısını oluşturan FLYTEFOAM® teknolojisini vurguladığı siluet kahverengi taş - kahverengi fırtına ve mavi sahil - derin su kodlu iki farklı renk ailesiyle satışa çıkmış. Ağ yapısına sahip hafif malzeden bir üst yapıya sahip olan Novablast ailesinin bu yeni üyesi AHARPLUS™ teknolojisi ile de dayanıklılığa sahip olmuş.


Kahverengi renk kartelasına sahip versiyonun daha göz alıcı olduğunu düşündüğümüz bu yeni yorum durduğu halde koşuyormuş gibi görünen Novablast siluetini daha da dinamik bir karakter yüklemiş.

Novablast için, ayakkabı tasarım anlayışını başka bir yere taşıyan taban tasarımlarındaki değişim de göz önüne alındığında, Asics'in gelecek tasarımlarına doğru bir geçiş ürünü diyebiliriz.

Foto: Asics

8 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page