top of page

Amazon'un gövde gösterisi Solos'tan ilk tanıtım filmi


Morgan Freeman, Anne Hathaway, Helen Mirren, Dan Stevens, Anthony Mackie, Nicole Beharie, Uzo Aduba ve Constance Wu'lu kadrosuyla Amazon'un gövde gösterisi diye nitelendirilen Solos'un ilk tanıtım filmi yayınlandı.


Filmografisinde Hunters, The Twilight Zone ve Invasion gibi yapımları barındıran David Weil'in yaratıcısı olduğu dizi en izole anlarımızda bile paylaşılan deneyimler aracılığıyla başkalarına bağlı olduğumuzu savunarak insan olmanın ne anlama geldiğini sorguluyor. Belirsiz bir gelecekte geçen dramatik antoloji birbirinden çok farklı karakterlere sahip 7 kişinin maceralarını anlatacak. 7 bölümlük mini dizide farklı bakış açılarına sahip karakterlerin süzgecinden geçen insan ilişkilerine odaklanacağız.


Dizinin yönetmenliğini ise üç isim paylaşıyor. Fifty Shades of Grey'in yönetmeni Sam Taylor Johnson, Community, Scrubs gibi yapımlardaki oyunculuğu ile hatırladığımız ve Ted Lasso'nun da bir bölümünde yönetmen sandalyesine oturan Zach Braff ve Girl Room'daki performansıyla adından bahsettiren Tiffany Johnson farklı bölümlerde yönetmenliği üstleniyor.


Dizi 21 Mayıs'ta Amazon Prime içeriğine dahil olacak.


Opmerkingen


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page