top of page

Almodóvar'dan Brokeback Mountain'a cevap


Pedro Almodóvar 2020 yılında başrolü Tilda Swinton'a emanet ettiği The Human Voice adlı kısa filminin ardından yeni bir kısa film için tekrar kamera başına geçiyor.


İçimizi paramparça eden, 1965 tarihli, Amalia Rodrigues şarkısı Estranha Form de Vida'dan adını alan Strange Way of Life usta yönetmen tarafından 3 Oscarlı Brokeback Mountain'a bir cevap olarak tanımlanıyor. Bilindiği üzere gösterildiği dönemde yeri yerinden oynatan yapım ilk olarak Pedro Almodóvar'a teklif edilmiş fakat kendisi senaryoyu yeteri kadar cesur bulmamış ve projeyi kabul etmemişti.


Almodóvar'ın cevap niteliğindeki Strange Way Of Life için kadrosuna kattığı isimler ise Ethan Hawke ve Pedro Pascal. Yapım vahşi batıda, bir çölün iki ucunda yaşayan iki arkadaşın hikayesini anlatacak. Çocukluk arkadaşını bulmak için atına atlayıp çölü geçen kovboyumuz arkadaşını bulduğunda onca yolu tepmesinin eski günleri anmak olmadığını açıklar.


Strange Way of Life çekimleri Ağustos ayı içerisinde başlayacak ve olasıdır ki yönetmenin 2023 içinde çekeceği A Manuel For Cleaning Women filmi öncesi sonlandırılacak.

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page