top of page

Allen v. Farrow


HBO, Woody Allen'ın hakkında çıkan cinsel istismar iddialarını Allen v. Farrow mini belgeseliyle ekranlara taşımaya hazırlanıyor.


Filmleri kadar özel hayatıyla da dikkatleri üzerinden eksik etmeyen ve her dönem gündemde tutulan ünlü yönetmenin model ve oyuncu Mia Farrow ile yaşadıkları dava sürecine odaklanıyor. Dava süreciyle birlikte bir aile trajedisine dönüşen süreci konu alan belgesel Allen hakkında çıkan ve kızı Dylan'a tacizi konu alan iddiaları da tekrar gündeme getiriyor. Allen ve Farrow arasındaki velayet çekişmesi belgesel dizisinin konu başlıkları arasında yer alıyor.


Daha önce yayınlanmamış ve ev ortamında çekilmiş görüntüler ile konuyu irdeleyecek olan Allen v. Farrow yönetmenin Farrow ve müzisyen eşi André Previn'in evlat edindikleri Soon-Yi Previn ile olan ve sonrasında evliliğe kadar giden ilişkisini de irdeliyor.


Woody Allen tarafından her zaman bulvar gazeteceliğinin ilgi çekme yöntemi olarak adlandırdığı iddiaları bir kez daha sorgulatmaya hazırlanan HBO yapımı 21 Şubat'ta ekranlara gelecek. Yönetmen Kirby Dick tarafından bilinenden daha fazlasını ekrana taşıyacağı belirtilen belgesel Woody Allen'ın bugüne dek üzerine gelen oklardan daha şiddetlilerini yönetmene çevirmeye hazırlanıyor.


Comentarios


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page