top of page

Afew x Diadora " Dino Russo"


Afew  Diadora b560  Dino Russo

"GOAT"ların teker teker kortlardan çekilmesine şahit olduğumuz ve Djokovic'in ortamı boş bulup bir iki kupa daha raflara koyma planlarının Alcaraz ile sekteye uğradığı bu inanılmaz günlerde Düsseldorf merkezli "sneaker" üstadı mağazalarımızdan AFEW Diadora işbirliğinde çıkardığında B.560 işbirliğini duyurdu.


Nadir ve sınırlı sayıda üretilen spor ayakkabılardan oluşan geniş bir seçkiye sahip olan AFEW "sneaker" meraklıları ve koleksiyoncuları için çeşitli markaların özel tasarımlarından oluşturduğu koleksiyonunu genişletmeye devam ediyor. "Sneaker" ve sokak modasında önemli bir rol üstlenen marka B.560 yorumu ile Diadora'nın tenis mirasına retro dokunuşlarla selam gönderiyor. Mirasa saygısı ilk bakışta göze çarpan model birinci sınıf domuz derisi, zemin üzerine katmanlandırılmış tüylü deri ile üretilmiş. Yorum son dönemin önden eskitme modasından ise kaçamamış.


Dünyanın en iyi tenis oyuncusu ama hiç bir zaman profesyonelliği seçmemiş Dino Russo imzasıyla çıkan model, günümüzde bile efsane isimlerin gelip tenis oynadığı, fikirlerini aldığı, Russo bir efsaneye göre hep aynı ayakkabı ile oynarmış. Bilin bakalım bu ayakkabı neymiş?


Afew  Diadora b560  Dino Russo

Afew  Diadora b560  Dino Russo

Afew  Diadora b560  Dino Russo


Afew Diadora Dino Russo

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page